Video

Video för dina behov


Moodshots producerar strategiskt video content för din marknadsföring.


Det innebär att du får en video som respekterar vad din målgrupp vill se och vart din tänkta kund befinner sig i sin köpresa så att hen skall vilja och välja att vända sig till dig!


Här kan du vara säker på att vi inte skapar en video för sakens egna skull. Den ska förmedla ett värdefullt budskap och kunna visas i en professionell sammanstättning där alla komponenter fyller sin funktion och skapar mening.


Less is more and story is king!


Du får helt enkelt mer än bara en råvara som ska pryda andras skärmar. Du får ett värdefullt verktyg med attraktionskraft som betalar tillbaka din investering när du når nya kunder eller får befintliga att återkomma. 

Den viktigaste frågan att ställa sig innan man producerar en video är

"Vad vill du att din publik skall känna, tänka och göra när den sett klart videon?"


Andreas Engelin

Content strategist & creator

En sak som är

förbannat bra!

Med Moodshots som partner skapar vi tillsammans strategiskt utformade videos som ger dig RÄTT video vid RÄTT tidpunkt på RÄTT sätt för att just DIN målgrupp skall gå från tanke till handling.


Moodshots producerar videos för olika syften. Det kan t.ex vara:

- Branding videos med storytelling

- Produktvideos

- Demo- & instruktionsvideos

- Kundberättelser, s.k testimonials


Och mycket mer.


Moodshots signum är att krydda varje video med visuellt attraktiva "eye catching" inslag i harmoni med musik och ljudeffekter som skapar en behaglig upplevelse och väcker känslor. Vi gör dem gärna med en cinematisk touch för att sticka ut från mängden.


Vad som är så förbannat bra är att det oftast går att skapa professionella videos utan ett helt film crew med svindyr utrustning. Du anar inte vad man kan göra med en helt vanlig systemkamera av lite bättre modell...


Vi använder Epidemic Sound som ger näst intill oändliga möjligheter att skapa känsla som berör publiken.