Tjänster

MOODSHOTS ERBJUDER

 

DRÖNARFOTO

Luftburen fotografering och filmning med drönare. Uppdragen kan t.ex avse fotografering av landskap, fastigheter, turistanläggningar eller liknande objekt.


PRODUKT- & REKLAMFOTO

Fotografering av produkter eller verksamheter för reklam och marknadsföring i digitala medier. Fotografering sker on-site eller i produktens tänkta miljö.

 

PORTRÄTT- & EVENTFOTO

Porträtt- & eventfotografering on site, in street eller i annan miljö som sätter individen i ett sammanhang och ger uttryck för personlighet och attityd.

Varför inte personalfoto på kontoret, i verkstaden eller på lagret istället för framför en vit duk..?

 

FILMPRODUKTION

Filmproduktion avsedd för marknadsföring i medier såsom websidor, sociala medier och motsvarande plattformar. Filmning sker med såväl drönare som handhållen kamera. Råmaterialet efterbearbetas alltid med professionella verktyg och ges värdehöjande effekter.

 

VARFÖR MOODSHOTS?

Moodshots kunder får ett konkurrenskraftigt, personligt och professionellt engagemang av fotograf med "känsla för feeling" och sinne för vad som är estitiskt snyggt och passande i olika sammanhang, delaktighet och inflytande i processen och ett kreativt skapande i modern samarbetsform.

Moodshots vågar utmana normer och uttrycka bild och film i ett format som sticker ut från mängden och skapar känsla hos betraktaren.